info@edulingo21.com+36 30 286-2676

Virtuális asszisztencia

Ki is az a virtuális asszisztens?

A virtuális asszisztens egy valós személy, aki távolról dolgozik és segíti az embereket az adminisztratív feladatokban, időbeosztás kezelésében, kommunikációban és más hasonló tevékenységekben. Ezek a személyes virtuális asszisztensek általában távoli munkavállalók vagy szabadúszók, akiket felkérhetünk, hogy segítsenek a mindennapi feladatokban.

Hazánkban egyre több egyéni vállalkozó és nagyobb cég dönt úgy, hogy virtuális asszisztens segítségét kéri bizonyos feladatok ellátásához. Felismerték, hogy lehet hogy nem tudnak megfizetni egy 8 órás alkalmazottat a járulékaival együtt, vagy nincs is annyi feladat hogy teljes munkaidős állást nyújtsanak neki, így az a legoptimálisabb megoldás, ha felveszik a kapcsolatot egy virtuális asszisztenssel.
Miben vagyunk mi mások mint a többi virtuális asszisztens? Többen -virtuális asszisztensek, fordítók, grafikusok, szövegírók stb.- hoztunk létre egy csapatot.

Ajánlatot kérek
Mivel az Edulingo21 főprofilja a fordítás, és kiváló szakfordítóink vannak, így számunkra nem okoz gondot ha idegen nyelven van szükség a segítségünkre.
Bátran keressenek bármilyen feladattal!

Virtuális asszisztens szolgáltatás

A virtuális asszisztens szolgáltatás számos előnnyel járhat egy vállalkozó számára. Először is, egy virtuális asszisztens segítséget nyújthat a napi adminisztratív feladatokban, mint például az e-mailek kezelése, a találkozók szervezése vagy a dokumentumok kezelése. Ezáltal több időt szabadíthat fel, hogy a vállalkozó a fontosabb üzleti tevékenységekre koncentrálhasson.

Másodszor, a virtuális asszisztens segíthet a hatékonyság növelésében. Az asszisztensek gyorsan és pontosan tudnak válaszolni kérdésekre, információkat, adatokat keresni az interneten, vagy akár elemzéseket készíteni. Ezáltal a vállalkozó gyorsabban és hatékonyabban tud döntéseket hozni.

Harmadszor, a virtuális asszisztens szolgáltatás általában költséghatékonyabb, mint egy hagyományos asszisztens alkalmazása. Nem kell fizetni a teljes munkaidős foglalkoztatásért, és a virtuális asszisztens általában csak akkor számít fel díjat, amikor valóban szükség van rá.

Természetesen minden vállalkozás más, és a virtuális asszisztens szolgáltatás előnyei is változhatnak az egyedi igényektől függően. De általánosságban elmondható, hogy egy virtuális asszisztens segíthet a vállalkozónak időt és energiát megtakarítani, valamint növelni a hatékonyságot és a produktivitást.

Ajánlatot kérek

Miért vedd igénybe a virtuális asszisztens szolgáltatást?

Ha kiszervezel feladatokat, időd szabadul fel, amit más fontos dolgokkal tölthetsz.

Nem kell járulékot fizetned. Nem kell irodai eszközöket biztosítanod.

Projekt munkára is felkérhető, nem kell folyamatosan alkalmazottat fizetned, ha csak egy pár napos feladatod lenne számára.

Miben lehetünk a segítségedre akár idegen nyelven is?

  • levelezés, email-ek fogadása, küldése
  • telefonálás, telefonos asszisztencia akár idegen nyelven is
  • ügyfélszolgálat kezelés
  • szövegírás, blogírás, cikkek írása
  • hírlevél küldés
  • prezentáció készítés
  • szórólapok, meghívók készítése 
  • webshopoknak termékek feltöltése
Ajánlatot kérek

Egy virtuális asszisztens feladatai

Egy virtuális asszisztens számos feladatot láthat el. Például, segíthet az időbeosztás kezelésében, dokumentumok és fájlok rendezésében, utazások és találkozók szervezésében, kutatások és információk gyűjtésében, számlázásban és könyvelési feladatokban, ütemezhet találkozókat és eseményeket, kezelhet e-maileket és telefonhívásokat, valamint segíthet más adminisztratív és irodai tevékenységekben is. Ezenkívül a virtuális asszisztens segíthet a szociális média kezelésében is. A konkrét feladatok azonban attól függenek, hogy milyen igényei és elvárásai vannak a vállalkozónak.
Ügyfélszolgálat során a virtuális asszisztens kapcsolatot tart a vásárlókkal vagy ügyfelekkel, és segít megoldani a kérdéseiket, problémáikat vagy panaszaikat. Az ügyfélszolgálat történhet telefonon, e-mailben, chaten vagy személyesen történő kommunikáció formájában is. Célja, hogy biztosítsa a vásárlók elégedettségét és hűségét, valamint megoldja az esetleges problémákat.

Ugye Te is érezted már, hogy a nap 24 órája is kevés lenne ahhoz, hogy elvégezd a rád váró feladatokat?

Pedig ezen könnyen segíthetünk! Spóroljon az idővel, és adjon le pár feladatot. Ha túl sokat vállal, mi tudunk segíteni! Hagyjon időt inkább olyan dolgokra amik feltöltik, hogy másnap újult erővel tudja belevetni magát a munkába.

Már a Facebookon is elérhetőek vagyunk, ahol bármilyen kérdéssel, projekttel, feladattal kereshet minket a hét minden napján: https://www.facebook.com/Edulingo21forditoiroda

 

Miért is spórolsz velünk?

Nem kell járulékot fizetni utánunk, nem kell bérszámfejtéssel foglalkozni, nem kell munkaeszközöket biztosítani (telefon, nyomtató, laptop). Nem kell szoftverekre előfizetni, nem kell irodát bérelni, nem kell törődni a továbbképzéssel, nem kell bejárást fizetni, stb.

A virtuális asszisztens szolgáltatás bárkinek javasolt lehet, aki szeretné hatékonyabbá tenni a munkáját és csökkenteni a stresszt. Ez különösen hasznos lehet azon vállalkozóknak, akiknek sok feladatot kell ellátniuk, de nem rendelkeznek elegendő idővel vagy erőforrással. A virtuális asszisztens segíthet a napi adminisztratív feladatokban, ütemezésben, e-mailek kezelésében, ügyfélszolgálatban és még sok másban. Emellett a virtuális asszisztens rugalmasabb munkaidőt és költséghatékony megoldást is jelenthet a vállalkozók számára.

Ajánlatot kérek