info@edulingo21.com+36 30 286-2676

Feliratok, videók fordítása

Videók és feliratok fordítása
Felirat szinte bármilyen idegen nyelven.

A videó a 21. században mindenütt jelenlévő médiummá vált, legyen szó közösségi médiakampányokról, oktatóvideókról vagy webináriumokról. A fogyasztók és a vállalkozások egyre több és több videót készítenek, néznek és osztanak meg szerte a világban.
Nagyon népszerűvé váltak a különböző videómegosztó portálok az interneten. Sokan keresik ezzel a kenyerüket, minél többen nézik, annál többet keresnek a videóval. Ha Ön is videókat készít, és szeretné hogy más országokban is felkapottak legyenek a munkái, keressen meg minket, és mi elkészítjük a videókhoz, filmekhez kapcsolódó fordítást szinte bármilyen idegen nyelven.

Ajánlatot kérek

Naponta több mint egymillió órányi YouTube videót nézünk meg!

Manapság az emberek hamarabban néznek meg egy összeszerelési útmutatót videón mint hogy lapozgassák a többoldalas leírást. Naponta több mint egymillió órányi YouTube videót nézünk meg. A világ bármely részéről nézhető ez a platform, így nagy piaci lehetőség van benne.

A videó feliratainak, leírásának fordításával népszerűsítheti termékeit, szolgáltatásait a világ bármely országában, vagy növelheti a nézettségét. A megfelelő fordítással a videós tartalom könnyebben megérthető és elérhető lesz a külföldi célcsoportok számára, ami elősegítheti a termékek vagy szolgáltatások nemzetközi online eladásait és a potenciális ügyfélbázis bővítését. A videók és a feliratok fordítása nem csupán kommunikációs eszköz, hanem vállalkozása hatékony marketingstratégiájának része is. 

A fordítókat mindig a videó témája alapján választjuk, hogy a legalkalmasabb személy kapja meg a feladatot. Ezáltal biztosítjuk, hogy a lefordított feliratok ne csak nyelvileg legyenek helyesek, hanem tökéletesen illeszkedjenek a videó tartalmához, megfelelve annak pontos eredeti és szakmai jellegzetességeinek is. Garantáljuk az összes ügyfelünk számára a legjobb minőséget és a megbízhatóságot annak érdekében, hogy vállalatuk üzenete és tartalma hatékonyan és hitelesen jelenjen meg különböző nyelveken. Így biztosítjuk, hogy videóik és kommunikációs anyagaik megfeleljenek a nemzetközi piacok elvárásainak, és a professzionális feliratok segítségével sikeresen terjeszthessék üzeneteiket a világ bármely táján.

Ajánlatot kérek

Fordítások rövid határidővel

Rövid határidővel is vállalunk fordításokat, és alkalmazkodunk az ügyfelek egyedi igényeihez. Kedvező ár/érték arányt biztosítunk az ügyfeleknek, és nincs rejtett költség vagy felár. Minden fordításunkat diszkréten kezeljük, és tiszteletben tartjuk az ügyfelek adatvédelmi jogait. Titoktartási szerződés is köthető. Nálunk online intézhet mindent otthonából – válassza a kényelmes, gyors és megbízható fordítást! A fordítási díj függ a nyelvtől, a szöveg mennyiségétől és a fordítás sürgősségétől.

A legtöbb fordítási munkánk az Edulingo21 Kft-nél angol, francia, olasz, német, szlovén, ukrán, orosz, norvég, román, szlovák és spanyol nyelvhez köthető, de a magyaron túl idegen nyelvpárok között is fordítotunk (például szlovákról angolra, románról angolra, angolról olaszra, angolról németre, vagy franciáról angolra). Folyamatosan bővül a nyelvek listája, így nyugodtan keressen minket bármilyen fordítással kapcsolatban.

Csapatunk tagjai között elismert fordító kollégák vannak, akik számos nyelvet ismernek anyanyelvi szinten. Az Edulingo21 Fordítóiroda alapítói olyan fordítók, nyelvtanárok, akik hosszú ideig éltek, tanultak és dolgoztak külföldön és a fordítás, tolmácsolás mellett cégvezetői gyakorlattal is rendelkeznek.

Ajánlatkérés fordításra