Feliratok, videók fordítása

Felirat szinte bármilyen idegen nyelven.

A videó a 21. században mindenütt jelenlévő médiummá vált, legyen szó közösségi médiakampányokról, oktatóvideókról vagy webináriumokról. A fogyasztók és a vállalkozások egyre több és több videót készítenek, néznek és osztanak meg szerte a világban.
Nagyon népszerűvé váltak a különböző videómegosztó portálok az interneten. Sokan keresik ezzel a kenyerüket, minél többen nézik, annál többet keresnek a videóval. Ha Ön is videókat készít, és szeretné hogy más országokban is felkapottak legyenek a munkái, keressen meg minket, és mi elkészítjük a feliratot szinte bármilyen idegen nyelven.

Ajánlatot kérek

Naponta több mint egymillió órányi YouTube videót nézünk meg!

Manapság az emberek hamarabban néznek meg egy összeszerelési útmutatót videón mint hogy lapozgassák a többoldalas leírást. Naponta több mint egymillió órányi YouTube videót nézünk meg. A világ bármely részéről nézhető ez a platform, így nagy piaci lehetőség van benne.

A videó feliratainak, leírásának fordításával népszerűsítheti termékeit, szolgáltatásait a világ bármely országában, vagy növelheti a nézettségét. A fordítókat mindig a videó témája alapján választjuk, hogy a legalkalmasabb személy kapja meg a feladatot.

Ajánlatot kérek

Fordítások rövid határidővel

Rövid határidővel is vállalunk fordításokat, és alkalmazkodunk az ügyfelek egyedi igényeihez. Kedvező ár/érték arányt biztosítunk az ügyfeleknek, és nincs rejtett költség vagy felár. Minden fordításunkat diszkréten kezeljük, és tiszteletben tartjuk az ügyfelek adatvédelmi jogait. Titoktartási szerződés is köthető. Nálunk online intézhet mindent otthonából. A fordítási díj függ a nyelvtől, a szöveg mennyiségétől és a fordítás sürgősségétől.

A legtöbb fordítási munkánk az Edulingo21 Kft-nél angol, francia, olasz, német, szlovén, ukrán, orosz, norvég, román, szlovák és spanyol nyelvhez köthető, de idegen nyelvpárok között is fordítottunk (pl szlovákról angolra, románról angolra, angolról olaszra, angolról németre, vagy franciáról angolra). Folyamatosan bővül a nyelvek listája, így nyugodtan keressenek minket bármilyen fordítással kapcsolatban.

Csapatunk tagjai között elismert fordító kollégák vannak. Az Edulingo21 Fordítóiroda alapítói olyan fordítók, nyelvtanárok, akik hosszú ideig éltek, tanultak és dolgoztak külföldön és a fordítás, tolmácsolás mellett cégvezetői gyakorlattal is rendelkeznek.

Ajánlatot kérek