Weboldal, webshop fordítás

Fordítások webre

  • üzleti terv fordítás, marketing terv fordítás, marketing jelentés fordítás
  • piackutatás fordítás, piacelemzés fordítás, piackutatási eredmény fordítása, piackutatási kérdőív fordítása
  • internetes statisztika fordítása
  • reklámszöveg, promóciók fordítása
  • ajánlat fordítás
  • videó fordítása, felirat fordítás, szinkronhang fordítás
  • honlap fordítás
  • webshop fordítás
Ajánlatot kérek

Weboldal fordítás

Mindennapjaink része az internetes világ, ezért manapság szinte már minden vállalkozásnak elengedhetetlen hogy legyen egy weboldala, ez fontos a forgalom növelése, nemzetközi jelenlét, ügyfélszerzés miatt. Cégünk honlapok fordítását is vállalja több idegen nyelvre.

Szeretne nyitni a külföldi piacok felé?

Rendkívül megnőtt a honlapok fordítására az igény az elmúlt években. Fordíttassa le Ön is weboldalát több nyelvre! Érdemes megfontolni milyen nyelvre szeretné lefordítani weboldalát. Ha a mi fordítóirodánkat választja, hogy lefordítsuk a honlapját, több nyelv esetén kedvezményt tudunk biztosítani.

Ajánlatot kérek

Webshopok fordítása

A 21. században az online piac teret hódít. Nagyon népszerűvé váltak a webshopok. Az emberek interneten vásárolnak egyszerűen, kényelmesen az otthonukból, üzemanyagot és időt spórolva. Ha Ön is kihasználná ezt a vásárlói piacot, könnyítse meg azzal, hogy az adott ország anyanyelvén kínálja termékeit. Az online áruházak lefordítása elengedhetetlen ahhoz, hogy elérje a nemzetközi vevőket.

A fordítóirodánk a hét minden napján nyitva áll. Ez azt jelenti, hogy bármikor kérhet tőlünk ajánlatot e-mailben.

A weboldalak fordításakor jogi szakfordítóinkat is munkába állítjuk a kötelező jogi részek miatt, ezek jellemzően az Adatvédelmi nyilatkozatok és ÁSZF részek.

A mai világban már egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne legyen legalább egy weboldala, mivel a leendő partnerek vagy vásárlók erre keresnek rá először. A siker érdekében egyre több vállalkozó ismeri fel, hogy szüksége van többnyelvű weboldalra és webshopra. Ha szeretné lefordítani honlapját, kérjen ingyenes árajánlatot.

Az e-kereskedelem világa folyamatosan növekszik.

A weboldalad lefordításával új piacok nyílnak meg előtted.

Ajánlatot kérek

Rövid határidők

Rövid határidővel is vállalunk fordításokat, és alkalmazkodunk az ügyfelek egyedi igényeihez. Kedvező ár/érték arányt biztosítunk az ügyfeleknek, és nincs rejtett költség vagy felár. Minden fordításunkat diszkréten kezeljük, és tiszteletben tartjuk az ügyfelek adatvédelmi jogait. Titoktartási szerződés is köthető. Nálunk online intézhet mindent otthonából. A fordítási díj függ a nyelvtől, a szöveg mennyiségétől és a fordítás sürgősségétől.