info@edulingo21.com+36 30 286-2676

Weboldal, webshop fordítás

Webshopok és weboldalak fordítása
Fordítások webre

  • üzleti terv fordítás, marketing terv fordítás, marketing jelentés fordítás
  • piackutatás fordítás, piacelemzés fordítás, piackutatási eredmény fordítása, piackutatási kérdőív fordítása
  • internetes statisztika fordítása
  • reklámszöveg, promóciók fordítása
  • ajánlat fordítás
  • videó fordítása, felirat fordítás, szinkronhang fordítás
  • weboldal fordítás
  • webshop fordítás
Ajánlatot kérek

Weboldalak fordítás

Mindennapjaink része az internetes világ, ezért manapság szinte már minden vállalkozásnak elengedhetetlen hogy legyen egy weboldala, ez fontos a forgalom növelése, nemzetközi jelenlét, ügyfélszerzés miatt. Cégünk honlapok fordítását is vállalja több idegen nyelvre.

Miért fontos a többnyelvű weboldal?

Egy többnyelvű honlap növeli a vállalkozás globális láthatóságát és hozzáférhetőségét, azonnal javítja a vásárlói élményt, és segít a kulturális és nyelvi akadályok leküzdésében, ezáltal hosszú távon lehetőséget teremt az ügyfélbázis és a bevétel növelésére. Emellett hozzájárul a vállalkozás hitelességének és szakértelmének megerősítéséhez a nemzetközi piacon.

A szakfordítások számos nyelven elérhetőek fordítóirodánkban: angol, francia, olasz, német, szlovén, ukrán, orosz, norvég, román, szlovák és spanyol nyelvekhez is kínálunk fordítást, de a koreai, hindi és kínai is szerepel a kínálatunkban. Emellett a magyaron túl rugalmasan vállalunk
idegen nyelvpárok között is fordítást, mint például szlovákról angolra, románról angolra vagy angolról olaszra.
A nyelvi listánk folyamatosan bővül, így ha olyan nyelvre van szüksége, amelyet még nem említettünk, vegye fel velünk a kapcsolatot, és készséggel állunk rendelkezésére a speciális igények esetén is.

Szeretne nyitni a külföldi piacok felé?

Rendkívül megnőtt a honlapok fordítására az igény az elmúlt években. Fordíttassa le Ön is weboldalát több nyelvre! Érdemes megfontolni milyen nyelvre szeretné lefordítani weboldalát. Ha a mi fordítóirodánkat választja, hogy lefordítsuk a honlapját, több nyelv esetén kedvezményt tudunk biztosítani.

Ajánlatot kérek

Webshopok fordítása

A 21. században az online piac teret hódít. Nagyon népszerűvé váltak a webshopok. Az emberek interneten vásárolnak egyszerűen, kényelmesen az otthonukból, üzemanyagot és időt spórolva. Ha Ön is kihasználná ezt a vásárlói piacot, könnyítse meg azzal, hogy az adott ország anyanyelvén kínálja termékeit. Az online áruházak lefordítása elengedhetetlen ahhoz, hogy elérje a nemzetközi vevőket.

A fordítóirodánk a hét minden napján nyitva áll. Ez azt jelenti, hogy bármikor kérhet tőlünk ajánlatot e-mailben.

A weboldalak fordításakor jogi szakfordítóinkat is munkába állítjuk a kötelező jogi részek miatt, ezek jellemzően az Adatvédelmi nyilatkozatok és ÁSZF részek.

A mai világban már egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne legyen legalább egy weboldala, mivel a leendő partnerek vagy vásárlók erre keresnek rá először. A siker érdekében egyre több vállalkozó ismeri fel, hogy szüksége van többnyelvű weboldalra és webshopra. Ha szeretné lefordítani honlapját, kérjen ingyenes árajánlatot.

Az e-kereskedelem világa folyamatosan növekszik.

A weboldala lefordításával új piacok nyílnak meg Ön előtt.

 

Növelje globális láthatóságát: weboldalak fordítása több nyelvre

A webshopok és weboldalak fordítása lehetőséget teremt arra, hogy a nemzetközi piacon láthatóvá váljon a vállalkozása! Ezzel nem csupán a potenciális vásárlók körét bővíti, hanem automatikusan erősíti a vállalkozás nemzetközi online jelenlétét és hitelességét is. Az új piacokon való megjelenés révén növekedhet a vásárlók száma és a bevételek mértéke, miközben erősödik a vállalkozás pozíciója a versenytársak között.

Magyar weboldalának tartalmát számos nyelvre lefordíthatja fordítóirodánk segítségével: az angol, francia, olasz, német, szlovén, ukrán, orosz, norvég, román, szlovák és spanyol fordítások mellett akár kínai, koreai és hindi nyelven is fordítunk oldalakat. Ha ezeken túl további fordítandó nyelvre volna szüksége, keressen minket bátran és mi és gondoskodunk róla! Fordítóink között tapasztalt és elismert szakemberek találhatóak, akik között korábban többen hosszú ideig külföldön éltek, dolgoztak vagy tanultak, így garantálják a magas színvonalú fordításokat.

Ajánlatot kérek

Rövid határidőkkel dolgozunk

Rövid határidővel is vállaljuk webshopok és weboldalak fordítását és alkalmazkodunk az Ön egyedi igényeihez. Kedvező ár/érték arányt biztosítunk az ügyfeleknek, és nincs rejtett költség vagy felár. Minden fordításunkat diszkréten kezeljük, és tiszteletben tartjuk az ügyfelek adatvédelmi jogait. Titoktartási szerződés is köthető. Nálunk online intézhet mindent otthonából. A fordítási díj függ a nyelvtől, a szöveg mennyiségétől és a fordítás sürgősségétől.