Rólunk

A KIHÍVÁSOK

A 21. század több kihívás elé is állította a tanulókat és dolgozókat. A diákoknak a sikeres felvételihez, diplomájuk megszerzéséhez elengedhetetlen a nyelvvizsga, egyre több állás betöltéséhez magabiztos nyelvtudásra van szükség. Sokan vállalnak külföldön munkát a magasabb jövedelem és a kedvezőbb munkakörülmények miatt, azok a cégek maradnak talpon és terjeszkedhetnek amelyek a külföldi piacokon is jelen vannak.

Az Edulingo21 nyelviskola alapítói olyan nyelvtanárok, akik hosszú ideig éltek, tanultak és dolgoztak külföldön és nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás mellett cégvezetői gyakorlattal is rendelkeznek és saját webshopot is üzemeltetnek: https://www.nasivegyi.hu/

JELENTKEZZ MUNKATÁRSNAK

Számlaképes tanárok és fordítók jelentkezését várjuk!

Kedves Érdeklődő!
Fordítóirodánk a következő pozíciókra keres munkaerőt:

  • számlaképes szabadúszó fordító (MemoQ licensszel rendelkezők előnyben) elsősorban az alábbi nyelvekből: angol, német, francia, olasz, spanyol.
  • számlaképes szabadúszó tolmács, számlaképes szabadúszó lektor (elsősorban angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvből)

Az Edulingo21 Kft a jelentkezők elbírálásánál kizárólag a nyelvismeret szintjét, végzettséget, munka tapasztalatot veszi figyelembe. Szívesen foglalkoztatunk idegen nyelvet beszélő mozgáskorlátozott személyeket.

OKTATÓINK
Velünk találkozhatsz online oktatásainkon.
Anita oktató
Vig-Kis Anita

Szlovák
Angol

Farkas Veronika oktató
Farkas Veronika

Francia
Olasz

fordito.nemet
Juhász Mónika

Német

fordito.francia.magyar
Firmin

Francia

fordito.spanyol.angol
Dr Vörös Dalma

Spanyol
Angol

RÓLUNK MONDTÁK

10% Kedvezmény!

Most 10% kedvezménnyel veheted igénybe az alábbi tanfolyamainkat:

Rendeléskor használd az alábbi kuponkódot:
edulingo21-10