Online csoportos nyelvoktatások

[rank_math_breadcrumb]
Válassz nyelvet online csoportos oktatásainkból:

Ha az időpont nem megfelelő számodra, vagy részletfizetést szeretnél kérni, vedd fel a kapcsolatot az oktatás szervezőnkkel!
Tel: +36 30/286-2676
E-mail: info@edulingo21.com

Nincs tapasztalatod online csoportos oktatásban? – gördítsd le a lap aljára.

13–17 termék, összesen 17 db

Egyéni oktatásaink

Az online csoportos oktatásról:  Elegendő ugyanannyi órát gyakorolnom otthon, ha online csoportos oktatásban veszek részt, minha iskolában tanulnék egy tanártól? 

 

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy igen. Ha valaki nem alkalmas online csoportos 

oktatásra az kiderül az első órán, próbaórán. Ilyen esetben a tanár javasolja az egyszemélyes oktatást. Felmérés alapján, nagyjából hasonló képességű és targyi tudaású tanulók kerülnek egy csoportba, ami megkönnyíti a tanár munkáját, és így mindeki gyorsabban halad. A tanárok egyénre szabott házi feladatot adnak, ami az iskolai oktatásra sajnos nem mindig jellemző.Mik a csoportos tanulás előnyei?

A kommunikáció minden tantárgynál fontos, de a nyelvtanuláshoz nélkülözhetetlen. Csoportos oktatásnál egy dolog biztosan adott: lesz kivel beszélned. Ha a beszéd témája nehezebb, a tanár előkészítheti a témát szavakkal, szakkifejezésekkel, így mindenki be tud kapcsolódni. Nincs érdekesebb, mint egy feltett kérdésről vagy otthon elolvasott témáról beszélgetni. Mindenki sokkal jobban motivált, ha kifejtheti a saját véleményét egy témáról…Mik az internetes tanulás előnyei?

Sokszor van, hogy a gyereked tanul a szobájában, de valahogy mégsem látni, hogy fejlődne. Elkalandozik vagy ha tanul is, nem a lényeget emeli ki hanem arra koncentrál ami nem olyan lényeges vagy ami őt érdekli. 55 perc internetes tanulás nem túl hosszú idő, főleg ha mindenkire sor kerül. Viszont oda kell figyelni, mert a tanár felszólít, visszakérdez. A tanulás hatékony, mert kis csoportben lehetőség van minden diákot kijavítani, a lemaradókat felzárkóztatni, a könyebben tanulóknak kihívóbb feladatokat adni.El lehet-e sajátítani gyakorlati készségeket is az internetes oktatás alatt?

Igen. Pl az informatikai eszközök használatát, különböző programok ismeretét mindenképp el lehet sajátítani. Ezek a készségek a mindennapi élethez, ügyintézéshez kapcsolódnak: pl

csatolt fájlok letöltése, információ keresése, szöveg szerkesztése, beállítások (fényerő, hangerő, szöveg nagysága) stb.

10% Kedvezmény!

Most 10% kedvezménnyel veheted igénybe az alábbi tanfolyamainkat:

Rendeléskor használd az alábbi kuponkódot:
edulingo21-10