Szakfordítás több nyelven

Professzionális fordítás és szakfordítás

PROFESSZIONÁLIS
FORDÍTÁS ÉS SZAKFORDÍTÁS

Az Edulingo21 fordítóiroda a szakfordításokat szakfordítói képesítéssel rendelkező kollégákkal végezteti el, mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások számára, amit a legtöbb esetben egy lektor/anyanyelvű is korrektúráz, hogy a szakfordítás minősége tökéletes legyen. Az adatokat tartalmazó fordítást átadás előtt ellenőrizheti az ügyfél.

Az Edulingo21 fordítóirodának az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb, ezért szakképzett csapatunk mindent megtesz Önért.

A szakfordítók Memoq és Trados fordítást segítő programmal dolgoznak, ezen programok segítségével lehetetlen dolog az elgépelés.

Nyelvek, amiken a fordítás kérhető: magyar, angol, német, francia, olasz, spanyol, szlovák, román, arab, de a szakfordító kollegák száma folyamatosan nő, így egyre több nyelven elérhetőek a fordításaink.


Ajánlatot kérek

Szakfordítás már 1,8 Ft/karakter ártól elérhető!

Online nyelvoktatás

MINDEN ONLINE!

Az Edulingo21 irodánál az ajánlatkéréstől a fizetésig online, interneten keresztül intézheti fordítási vagy tolmácsolási projektjei kivitelezését. Ehhez, az ajánlatkérő űrlapot kell először kitöltenie, majd kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot egyeztetés miatt. Ha a telefonbeszélgetésünk után e-mailben elküldött árajánlatot és szerződést elfogadja, mi elkezdjük a fordítást, majd az anyag elküldése is e-mailben történik a kiállított számlával együtt, amit utalással, vagy kártyás fizetéssel tud kiegyenlíteni.


Ajánlatot kérek

Milyen dokumentumokat lehet lefordíttatani nálunk?

  • bizonyítványok, anyakönyvi kivonat, személyi igazolvány, erkölcsi bizonyítvány fordítása 
  • orvosi leletek fordítása : orvosi szakfordítás
  • marketing szövegek, honlapok fordítása, blogok fordítása
  • rendőrségi anyagok, bírósági dokumentumok fordítása: jogi szakfordítás
  • műszaki leírások fordítása, gépkönyvek fordítása: műszaki szakfordítás
  • beadandó dolgozatok, szakdolgozatok lefordítása
  • irodalmi művek fordítása: könyvek, regények, tanulmányok, esszék fordítása: műfordítás
  • lektorálás

Az árak határidőtől, illetve az anyag mennyiségétől változhatnak


Ajánlatot kérek

Edulingo21 szolgáltatások

ÉRDEKEL, KÉREM AZ AJÁNLATOT!

Edulingo21 ajánlatkérő űrlap
fordításhoz


Érdekel a nyelvoktatás is!

RÓLUNK MONDTÁK
Az Edulingo21-et kértem meg a hivatalos dokumentumom lefordítására, szakszerű, gyors fordítást kaptam, és mindent online tudtunk megoldani.
Egy több mint 100 oldalas dokumentumot fordítottak le az Edulingo21 fordítói nekem, a dokumentumot ugyanolyan formátumban kaptam meg ahogyan elküldtem, nem volt benne félreütés, és a határidő előtt, már emailen meg is kaptam a kért anyagot. Nagyon meg vagyok elégedve a fordítók munkájával. Köszönöm
Az Edulingo21-et egy telefonos tolmácsolással kerestem meg, hiszen gyermeket egy idegen országban klinikára került. A telefonos tolmácsolás nagyon gyorsan lezajlott, nagyon kedves volt a tolmács hölgy, ha szükségem lesz más alkalommal fordításra, vagy tolmácsolásra, mindenképp hozzátok fordulok újra!

10% Kedvezmény!

Most 10% kedvezménnyel veheted igénybe az alábbi tanfolyamainkat:

Rendeléskor használd az alábbi kuponkódot:
edulingo21-10